sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäkauden ensimmäinen Värjäyspäivä


Hahkijan tämän kesän Värjäyspäivät järjestetään uudessa osoitteessa Haapa-Kimolassa. Kauden ensimmäiset langat hehkuivat keltaista, vihreää ja tiilenpunaista kirkkaana hohtavan auringon alla.
Kuvablogista löytyy lisää kuvia päivästä.

torstai 24. toukokuuta 2012

Huhkijaiset lähestyvät!

Tämän vuoden suurin varainkeruutapahtuma, kesäkahvilan juhannusvuoro, lähestyy. Nyt on aika ryhtyä keräämään arpajaispalkintoja. Palkinnot voivat olla lahjoituksena saatuja tai itse tehtyjä. Vielä niitä ei tarvitse toimittaa mihinkään, vain laittaa itselle talteen. Keräämme palkinnot myöhemmin yhteen.
Juhannus on juhlan aikaa, mutta toivomme kahvilaan arpajaispalkintojen lisäksi leivonnaisia.Vuonna 2011 tilaston mukaan juhannuksena kahvilassa vieraili kolmen päivän aikana 1300 vierasta. Sunnuntai oli päivistä vilkkain, 600 kävijää.
Mikäli olet halukas osallistumaan talkoisiin tulemalla kahvilaan töihin juhannuksena edes hetkeksi, voit soittaa Marjolle, 040-520 6888. Pienikin vuoro on suuri apu!
Olemme alustavasti suunnitelleet käyttää osan kahvilatuotosta Viron matkaan, (Tallinna Karnalux). Kuinka edullisesti pystymme mahdollisesti toteutuvan matkan tarjoamaan jäsenille, riippuu kahvilavuoron onnistumisesta.